شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
اختصاص بیش از ۸۰ درصد اعتبار صندوق رفاه به وام های دانشجویی

معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از اختصاص بیش از ۸۰ درصد اعتبار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به وام های دانشجویی خبر داد. – صمد حاج جباری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ثبت نام وام های دانشجویی گفت: با توجه به شروع سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ ثبت نام وام های […]

– صمد حاج جباری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ثبت نام وام های دانشجویی گفت: با توجه به شروع سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ ثبت نام وام های دانشجویی (تحصیلی، شهریه، مسکن متأهلی) از ۲۱ مهرماه در پورتال صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.

swf.

ir آغاز شده و تا ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

همچنین ثبت تقاضای وام ضروری نیز از روز شنبه ۲۱ مهرماه آغاز شده و تا ۱۶ آذر ماه ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: لیست تقاضای وام های دانشجویی از دانشگاه ها به صندوق رفاه دانشجویان به صورت مرتب ارسال می شود، استقبال دانشجویان نیز بسیار خوب بوده و دانشجویان زیادی متقاضی استفاده از وام های دانشجویی بوده و دانشگاه ها به دنبال افزایش اعتبار وام های دانشجویی هستند.

معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: اکنون بیش از ۸۰ درصد اعتبار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به وام های دانشجویی اختصاص داده شده است.

وی ادامه داد: این امکان نیز وجود دارد که بودجه صندوق به صورت ۱۰۰ درصدی اختصاص نیابد ولی با تمام این مشکلات سعی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم این است که بیش از ۸۰ درصد اعتبار صندوق را وام های دانشجویی اختصاص