یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
اختصاص ۵ درصد بودجه برای انجام امور فرهنگی در دانشگاه ها؛ گامی رو به جلو اما ناکافی!

شنبه، ۱ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۰۲۰۲۳-۰۱-۲۱سیاسی در آستانه تصویب لایحه بودجه و با توجه به اختصاص ۵ درصد بودجه دانشگاه ها به امور فرهنگی، این موضوع گامی رو به جلو در وزارت علوم در توجه به سرمایه گذاری فرهنگی، – گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، لاله قلی پور: در ابتدای سالی […]

شنبه، ۱ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۰۲۰۲۳-۰۱-۲۱سیاسی

در آستانه تصویب لایحه بودجه و با توجه به اختصاص ۵ درصد بودجه دانشگاه ها به امور فرهنگی، این موضوع گامی رو به جلو در وزارت علوم در توجه به سرمایه گذاری فرهنگی، – گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، لاله قلی پور: در ابتدای سالی که ماه های پایانی خود را می گذراند، با ابلاغ دستوری از سوی محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم دولت سیزدهم مقرر شد، ۳ درصد از کل بودجه سالیانه دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی در ردیف جداگانه به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی اختصاص یابد و تا پایان سال اجرایی شود که به دلایل متعددی اجرا نشد تا جایی که دیوان محاسبات کشور در نامه ای خواستار دریافت گزارش هزینه کرد آن از سوی دانشگاه ها شد.

رشید جعفر پور، قائم مقام معاون فرهنگی وزیر علوم در زمان ابلاغ این دستور با اذعان بر اینکه دانشگاه، محل زیست اجتماعی و فرهنگی است و باید در آن به تقویت ارکان فرهنگی دانشگاه توجه ویژه داشت، خاطرنشان می کند: دانشگاهیان با توجه به فرمان سال و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نسبت به جایگاه فناوری و کارآفرینی و ارتباط آن با حوزه فرهنگ اهتمام ویژه ای داشته باشند.

کمتر از دو هفته از تقدیم لایحه بودجه کل کشور برای سال ۱۴۰۲ از سوی دولت به مجلس می گذرد.

برچسب ها: دانشگاه هافرهنگیدانشگاهدانشمعاون فرهنگی وزیر علومبودجهاختصاص

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.