پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
اراضی دولتی بلا استفاده به شرکت های دانش بنیان واگذار شود

چهارشنبه، ۲۵ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۱۵۲۰۲۲-۱۱-۱۵اقتصادی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: اراضی دولتی بلااستفاده برای حمایت از شرکت های دانش بنیان اختصاص یابد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از هرمزگان، علی خیر الدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم ظهر سه شنبه در بحث بورس […]

چهارشنبه، ۲۵ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۱۵۲۰۲۲-۱۱-۱۵اقتصادی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از هرمزگان، علی خیر الدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم ظهر سه شنبه در بحث بورس تحصیلی دانشجویان به کمک صنایع کار بسیار فاخری را انجام داده که همزمان با تحصیل، آینده شغلی نیز تامین شود.

وی در پایان گفت: مصوب شده که ۳۰۰ نیروی متخصص را استخدام کنیم و مشکل اراضی را با تفاهم نامه ها حل کنیم، در خصوص تامین اجتماعی و اداره مالیات بهترین راهکار دعوت از مسئولان است تا تعاملات بهتری حاصل شود.

پایان پیام /

آخرین اخبار سرویس:

اراضی دولتی بلا استفاده به شرکت های دانش بنیان واگذار شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.