چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
اراضی مجاور دانشگاه اردکان با موافقت فرمانده هوافضای سپاه، به این دانشگاه واگذار شد

پس از نشست مشترک فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و رئیس دانشگاه اردکان، ۷۷ هزار مترمربع از اراضی مجاور دانشگاه اردکان برای ساخت فضاهای آموزشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی به این دانشگاه واگذار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه اردکان، با تفاهم نامه صورت گرفته […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه اردکان، با تفاهم نامه صورت گرفته بین ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، دانشگاه اردکان و وزارت راه و شهرسازی، ۷۷,۰۰۰ مترمربع از اراضی ضلع شمال غربی دانشگاه اردکان به این دانشگاه واگذار شد.

بر اساس این گزارش در نشستی که با حضور فاطمه بهجتی اردکانی رییس دانشگاه اردکان و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه در دفتر فرماندهی نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار امیرعلی حاجی‌زاده برگزار شد، دکتر بهجتی به ارائه گزارش عملکرد دانشگاه در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و فرهنگی پرداخت و افزود: دانشگاه اردکان در سال‌های اخیر در رتبه‌بندی‌های ملی و بین المللی رشد چشمگیری داشته و توانسته است با تلاش و همت همه همکاران و مجموعه مدیریت پرکار و باانگیزه، کارنامه درخشانی در تمامی بخش‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی، عمرانی و اداری به ثبت برساند.

دکتر بهجتی اردکانی در ادامه سخنان خود خاطر نشان ساخت: این دانشگاه علیرغم موفقیت در تمامی زمینه‌ها، از نظر وسعت و مساحت زمین با کمبود مواجه است و با استانداردهای سرانه فیزیکی مناسب برای هر دانشجو فاصله دارد.

سردار امیرعلی حاجی‌زاده که به همراه دو تن از معاونین حقوقی و املاک خود در این جلسه حضور داشت، عملکرد دانشگاه اردکان را قابل تقدیر و ستایش دانستند و به اهمیت شاخص آموزش در رشد و توسعه همه جانبه کشور اشاره کردند.

وی با توجه به درخواست و‌مکاتبات رئیس دانشگاه اردکان، و جلسه تشکیل شده در تاریخ ۲۳/‏۰۳/‏۱۴۰۰‬ بازدید میدانی معاون مهندسی نیروی هوافضای سپاه از اراضی و تشریک مساعی در خصوص موضوعات مورد درخواست دانشگاه و باعنایت به نیاز مبرم دانشگاه جهت گسترش فضاهای علمی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی همچنین در راستای رسالت سپاه پاسداران در جهت حمایت از ارتقاء دانش و تخصص جامعه علمی کشور، دستور لازم برای اخذ تفاهم‌نامه را صادر و در پایان جلسه تفاهم‌نامه سه جانبه‌ای امضا شد تا برای ادامه فرایند واگذاری، به تایید مدیرکل مسکن و شهرسازی استان یزد نیز رسانده شود.

شایان ذکر است رئیس دانشگاه در نشست جداگانه‌ای که در ادامه در محل اداره کل مسکن و شهرسازی استان یزد برگزار شد به تشریح تفاهم‌نامه مذکور پرداخت. در این جلسه مهندس یادگاری، مدیرکل مسکن و شهرسازی استان یزد پس از بررسی دقیق سوابق پرونده مذکور و به منظور کمک به توسعه کمی و کیفی آموزش عالی شهرستان اردکان و با هدف اجرایی شدن این امر مهم و ضروری، تفاهم‌نامه سه جانبه مذکور را امضا کرد.