سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
ارتباط با صنعت و جامعه؛ محور اصلی برنامه‌های دانشگاه کاشان

دکتر ابراهیم نعمتی رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان گفت: محوریت برنامه‌های دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان در ارتباط با صنعت و جامعه است. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه کاشان، دکتر نعمتی با اشاره به اینکه یکی از رسالت های مهم دانشگاه ارتباط با صنعت و جامعه می باشد، گفت: […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه کاشان، دکتر نعمتی با اشاره به اینکه یکی از رسالت های مهم دانشگاه ارتباط با صنعت و جامعه می باشد، گفت: در همین راستا دانشکده مهندسی در نیمسال جاری اقدام به برگزاری جلسات مشترک و بازدیدهای مرتبط با رشته گرایش‌های دایر در دانشکده با شرکت‌های توسعه و تجهیز معادن امداد، سیمان کویر کاشان و شهرداری کاشان اقدام کرده و باتوجه به اولویت‌های آموزشی، پژوهشی، فناوری، خدمات مشاوره و آزمایشگاهی شرکت‌های مذکور، پیشنهاد طرح‌های مختلف را ارسال گردیده و برخی از پیشنهادهای طرح‌های پژوهشی در دست تهیه است.

وی افزود: علاوه بر ارسال ارایه خدمات آزمایشگاهی مختلف در گروه‌های مهندسی معدن، عمران، متالوژی و مواد، صنایع و مهندسی شیمی، طرح‌های مختلفی نظیر امکان سنجی تولید برخی محصولات با ارزش افزوده بالای شرکت سیمان کاشان، طرح‌های مختلفی در زمینه‌های عمرانی، بازیافت، پسماند و هوشمندسازی به شرکت‌های مذکور ارائه شده است.

رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان اظهار امیدواری کرد: با ارتباط موثر با شرکت‌ها و موسسات مرتبط با رشته گرایش‌های دایر در دانشکده بتوانیم در اجرای طرح‌های مشترک و خدمات مشاوره و مهندسی بیش از پیش گام برداریم.