پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
ارتقای دانشگاه های ویژه بانوان در راستای اعطای حق انتخاب به دانشجویان و خانواده آنان است

شنبه، ۷ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۱۵۲۰۲۲-۱۰-۲۹دانش رییس سازمان امور دانشجویان در بازدید از دانشگاه حضرت معصومه (س) قم حمایت های وزارت علوم از توسعه دانشگاه های ویژه بانوان را در راستای اعطای حق انتخاب فضای محل تحصیل به دانشجویان و خانواده آنان دانست. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه […]

شنبه، ۷ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۱۵۲۰۲۲-۱۰-۲۹دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، هاشم داداش پور رییس آنان را  توسعه دهد.

وی افزود: رویکرد وزیر علوم در راستای توسعه و تقویت دانشگاه های ویژه بانوان است که تبدیل دانشکده علوم انسانی به دانشگاه جامع نتیجه همین رویکرد است.

داداش پور تاکید کرد: دانشگاه های ویژه بانوان باید ماهیت و صبغه دخترانه بودن را در سطوح مختلف برنامه ریزی از رشته های درسی ارائه شده، پژوهش های انجام شده و خدمات دانشجویی و رفاهی را حفظ کنند.

معاون وزیر علوم با اشاره به اهمیت دانشگاه حضرت معصومه (س) از حیث استقرار در شهر مقدس قم و بهره مندی از فضای علمی و اسلامی گفت: ظرفیت های بالقوه بین المللی که این دانشگاه می تواند در آنها نقش ایفا کند لازمه توسعه حیطه تاثیر گذاری این دانشگاه در عرصه بین المللی را نشان می دهد که در همین راستا با حمایت های وزارت علوم، مجوز جذب دانشجوی خارجی به این دانشگاه اعطا شده است که امیدواریم نتیجه این رویکرد رشد و بالندگی این دانشگاه به عنوان دانشگاهی الگو در جهان اسلام باشد.

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.