پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
از اعلام موسسات جذب دانشجوی بین الملل تا پرداخت اجاره بهای خوابگاه ها

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود. – هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، […]

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

– هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه ها منتشر شد.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را در برگرفت و حائز اهمیت بود.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

گزیده ‍ای از مهم ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه ها در هفته گذشته را مرور می کنیم.

ثبت نام وام ضروری دانشجویان براساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و زمانبندی ثبت نام وام های دانشجویی در نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱، سامانه دانشجویی (پورتال صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم) از امروز شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۱ تا روز چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ برای ثبت تقاضای وام ضروری فعال می شود.

تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط می توانند در تاریخ اعلام شده نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور براساس جدول زمانبندی اعلام شده اقدام کنند.