یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
از تعیین و تکلیف وام های دانشجویی تا افزایش حق الزحمه همیار دانشجو

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود. – هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، […]

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

– هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه ها منتشر شد.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را در برگرفت و حائز اهمیت بود.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

گزیده ‍ای از مهم ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه ها در هفته گذشته را مرور می کنیم.

۶۰ درصد وام های دانشجویی نیمسال اول پرداخت شد رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از پرداخت بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان وام دانشجویی نیمسال اول تحصیلی خبر داد.

مسعود گنجی، رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت وام های دانشجویی نیمسال اول تحصیلی گفت: تا امروز حدود ۶۰ درصد از وام ها پرداخت شده و تا پایان هفته جاری ۸۰ درصد از وام های متقاضیان پرداخت می شود.

وی افزود: سازمان برنامه و بودجه ۱۰ درصد از بودجه را هنوز پرداخت نکرده است و در حال رایزنی هستیم که این ۱۰ درصد هم اختصاص