دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
از سرگیری آموزش‌های حضوری دانشگاه شهید باهنر کرمان

سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان از فعالیت‌های آموزشی دانشگاه همزمان با آغاز سال نو و فرارسیدن ماه مهمانی خدا خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر اکبری فرد ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر اکبری فرد ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: فعالیت‌های آموزشی در دانشگاه شهید باهنر کرمان از آبان ماه سال ۱۴۰۰ در مقطع تحصیلات تکمیلی و در دروس آزمایشگاهی و عملی به صورت حضوری بوده است.

وی افزود: در سال نو فعالیت‌های آموزشی برای کلیه مقاطع تحصیلی به صورت حضوری است و دانشگاه از هفته آینده شاهد حضور دانشجویان در سطح دانشگاه و خوابگاه‌ها خواهد بود.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی همانند سال قبل در حال انجام است و طبق روال گذشته، آموزش حضوری تداوم دارد.

سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: فعالیت آموزشی برای تمامی مقاطع تحصیلی مخصوصاً دوره‌های کارشناسی که به خاطر شیوع بیماری کووید ۱۹ انجام نشد و نواقصی هم داشت عملاً از هفته آینده به صورت حضوری برگزار خواهد شد و تصمیمی که در هیأت رئیسه گرفته شد مبنی بر اینکه دانشکده‌هایی مانند دانشکده تربیت بدنی، دانشکده دامپزشکی، هنر و رشته‌هایی که در سطح دانشکده‌های فنی، کشاورزی و علوم پایه که دروس عملی و آزمایشگاهی بیشتری دارند سریع‌‌تر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: تمام همت ما این است که به صورت جهادی، بحث آموزش حضوری را از همین هفته شروع کنیم و در هفته آینده به نهایت برسانیم و شاهد حضور همه دانشجویان در دانشگاه باشیم.

دکتر اکبری‌فرد با اشاره به بازدیدهایی که در ایام تعطیل از تمام خوابگاه‌ها، کلاس‌ها، آزمایشگاه‌ها و سلف سرویس صورت گرفته بود گفت: دانشگاه آماده است و تمهیدات لازم اندیشیده شده و امیدواریم در هفته آینده تمام دانشجویان (همه مقاطع) در دانشگاه حضور داشته باشند و تا حد امکان بتوانیم مشکلات خوابگاه‌های خودگردانی که در دو سال اخیر به گروه‌های غیر دانشگاه واگذار شده و یا اینکه تعطیل و تغییر کاربری داده‌اند را برطرف کنیم.