چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
از پایگاه اطلاع‌رسانی شهدای دانشگاه سمنان رونمایی شد

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان از آغاز به کار پایگاه اطلاع رسانی شهدای این دانشگاه خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکتر بهروز گل‌محمدی با اعلام این خبر گفت: پایگاه اطلاع رسانی ۱۲ شهید دانشجو، کارمند و گمنام دانشگاه سمنان با هدف ترویج روحیه ایثار و […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکتر بهروز گل‌محمدی با اعلام این خبر گفت: پایگاه اطلاع رسانی ۱۲ شهید دانشجو، کارمند و گمنام دانشگاه سمنان با هدف ترویج روحیه ایثار و معرفی سبک زندگی شهدا به نسل جوان و بازگویی نقش این دانشگاه در هشت سال دفاع مقدس رونمایی شد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان افزود: این پایگاه اطلاع رسانی شامل بخش‌های گالری عکس، وصیت نامه شهدا، اسناد و مدارک، خاطرات و مشخصات فردی هر شهید است که توسط یک تیم هفت نفره از حوزه مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی با پشتیبانی واحد انفورماتیک دانشگاه و در مدت یک سال و نیم جمع آوری و ثبت شده است.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان اظهار داشت: این پایگاه اطلاع رسانی همزمان با شب وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها، روز تکریم مادران و همسران شهدا و با حضور تعدادی از خانواده های شهدای دانشگاه سمنان به دست فرزند شهید پازوکی رونمایی شد.

دکتر گل محمدی خاطر نشان کرد: علاقه مندان می توانند با مراجعه به آدرس https://shahid.semnan.ac.ir/ از این پایگاه بازدید کنند.