سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
اسامی منتخبین ششمین دوره جشنواره ملی جایزه ایثار به بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام شد

مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: جلسه‌ی داوری نهایی “ششمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار” در سطح کشور با حضور دبیر جشنواره و نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار و اسامی منتخبین ششمین دوره این جشنواره ملی به بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام شد. به گزارش اداره کل روابط […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر سید فردین تقی زاده با اعلام اینکه در این دوره از جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار، با توجه به شیوع بیماری کرونا و شیوه آموزش مجازی و علی رغم وجود مشکلات، تعداد ۲۰۰ پرونده از دانشگاه‌ها به مناطق ده گانه ارسال شد.

وی گفت: پس از ارزیابی و داوری در کمیته‌های علمی، تعداد ۷۰ پرونده به اداره کل امور دانشجویان شاهد وایثارگر ارسال شد، که از این تعداد ۶۸ نفر حائز شرایط لازم بودند و در مجموع، با بررسی و امتیاز بندی کمیته ارزیابی، ۱۵ نفر برگزیده نهایی از هر مقطع تحصیلی ۵ نفر در ۵ گروه آموزشی از سراسر کشور انتخاب شدند.

مدیر‌کل دانشجویان شاهد و ایثارگر در خصوص توضیح فرآیند این دوره از جشنواره اظهار داشت: در سال جاری علی رغم مجازی بودن تحصیل در دانشگاه‌ها، برای دسترسی و اطلاع رسانی به دانشجویان مشکلات زیادی وجود داشت اما ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها با اهتمام کامل، مطابق سنوات گذشته در انجام این فرایند با تلاش بی شائبه، همکاری لازم را به عمل آوردند.

دکتر تقی‌زاده افزود: جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار که توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران و با مشارکت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، مراکز حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌شود، پس از ۵ دوره برگزاری جایگاه ویژه ای بین دانشجویان و دانشگاهیان پیدا کرده است.

وی گفت: این جشنواره با هدف ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی و نیز شناسایی، معرفی و تجلیل از برترین‌های جامعه هدف خود برگزار می‌شود.

گفتنی است، ششمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار در اسفند ماه سال جاری به صورت حضوری برگزار خواهد شد.