پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
استخدام مشاور امور مهاجرت با حقوق ۶ تا ۱۵ میلیون، پاداش و بیمه در شیراز

استخدام آتیه آفرینان ایرانیانسازمان مهاجرتی آتیه آفرینان ایرانیان (گروه مهاجرت و اعزام دانشجو دارای مجوز رسمی از وزارت علوم و کار) با ۲۰ سال سابقه کار جهت تکمیل کادر خود در استان فارس از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. – استخدام آتیه آفرینان ایرانیانسازمان مهاجرتی آتیه آفرینان ایرانیان (گروه مهاجرت و […]

استخدام آتیه آفرینان ایرانیانسازمان مهاجرتی آتیه آفرینان ایرانیان (گروه مهاجرت و اعزام دانشجو دارای مجوز رسمی از وزارت علوم و کار) با ۲۰ سال سابقه کار جهت تکمیل کادر خود در استان فارس از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. – استخدام آتیه آفرینان ایرانیانسازمان مهاجرتی آتیه آفرینان ایرانیان (گروه مهاجرت و اعزام دانشجو دارای مجوز رسمی از وزارت علوم و کار) با ۲۰ سال سابقه کار جهت تکمیل کادر خود در استان فارس از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید.
منبع خبر: ای استخدام
دسته بندی خبر: دانش