یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
استقرار ۲۱۶ هزار و ۸۰۰ دانشجو در خوابگاه های ملکی دانشگاه های کشور

چهارشنبه، ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۶:۳۰۲۰۲۲-۱۲-۰۷دانش رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: در حال حاضر ۲۱۶ هزار و ۸۰۰ دانشجو در خوابگاه های ملکی دانشگاه ها مستقر هستند و در کنار آن برای ۳۴ هزار نفر هم خوابگاه های جایگزین درنظر گرفته شده است، – مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان […]

چهارشنبه، ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۶:۳۰۲۰۲۲-۱۲-۰۷دانش

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: در حال حاضر ۲۱۶ هزار و ۸۰۰ دانشجو در خوابگاه های ملکی دانشگاه ها مستقر هستند و در کنار آن برای ۳۴ هزار نفر هم خوابگاه های جایگزین درنظر گرفته شده است، – مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با تاکید بر اینکه برای بررسی مشکلات از ۶۳ دانشگاه کشور بازدید و مشکلات احصا شده است، گفت: بیش از ۶۰۰ خوابگاه و آشپزخانه دانشگاه بازدید و مشکلاتشان بررسی شده است و با توجه به مشکلات موجود تدابیر ویژه ای برای حل مشکلات دانشگاه ها درنظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: بلوک های خوابگاهی دانشگاه های کشور هزار و ۳۳ بلوک است، ظرفیت خوابگاه های مجردی نیز ۲۱۶ هزار نفر است.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۱۶ هزار و ۸۰۰ دانشجو در خوابگاه های ملکی دانشگاه ها مستقر هستند و در کنار آن برای ۳۴ هزار نفر هم خوابگاه های جایگزین درنظر گرفته شده است، این خوابگاه ها استیجاری و خودگردان هستند.

وی تاکید کرد که امسال وزارت علوم با ظرفیت خوابگاهی بیش از سال ۱۳۹۸ به استقبال سال تحصیلی جدید رفته است.

پایان پیام/

برچسب ها: صندوق رفاه دانشجویاندانشگاهخوابگاهدانشگاه ها

آخرین اخبار سرویس:

استقرار ۲۱۶ هزار و ۸۰۰ دانشجو در خوابگاه های ملکی دانشگاه های کشور

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.