پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
اسلامی شدن دانشگاه ها راهکار برون رفت چالش های امروز کشور است

یکشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۵۵۲۰۲۲-۱۰-۳۰سیاسی دانشگاه قم با داشتن هیات علمی که دارای مدارک دانشگاهی و حوزی توامان هستند و رتبه علمی خوبی دارند، ظرفیت رسیدن به جایگاه جهانی را دارد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش پور معاون وزیر […]

یکشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۵۵۲۰۲۲-۱۰-۳۰سیاسی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان ضمن بازدید از دانشگاه قم در جلسه هیئت رییسه این دانشگاه گفت: ارتقاء جایگاه دانشگاه قم از رتبه ۵۰ به ۲۴ کشوری نوید بخش تعالی جایگاه این دانشگاه در کشور است ولی انتظار وزارت علوم و نخبگان و علاقه مندان علمی از دانشگاه این است که بتواند در موضوع علوم انسانی و به ویژه حوزه اسلامی سرآمد کشور و در جایگاه جهانی نام آور باشد و شتابی که در توسعه کمی و کیفی در چند سال اخیر شاهد بودیم، رسیدن به این جایگاه دست یافتنی است.

رییس سازمان امور دانشجویان در ادامه به سند اسلامی شدن دانشگاه های کشور به عنوان سند راهبردی حوزه انقلاب فرهنگی که همواره یکی از دغدغه های جامعه علمی و مقام معظم رهبری بود و در دولت سیزدهم جامعه عمل پوشیده و جان تازه ای یافت اشاره کرد و ادامه داد: اسلامی شدن دانشگاه ها بیش از هر چیز راهکاری برای برون رفت چالش های امروز کشور و نیازسنجی بر مبنای دغدغه های اجتماعی است و هدف از احیا و عملیاتی ساختن این سند ایجاد دانشگاهی است که در موازات علم، فرهنگ، اخلاق و م

آخرین اخبار سرویس:

اسلامی شدن دانشگاه ها راهکار برون رفت چالش های امروز کشور است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.