شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
اعتبارات فرهنگی دانشگاه ها در دوران کرونا صفر بود | معاون

یکشنبه، ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۳۵۲۰۲۲-۱۱-۲۰سیاسی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه اعتبارات فرهنگی دانشگاه ها در دوران کرونا تقریبا به صفر رسیده بود، از پیگیری برای تعیین ردیف اعتباری این حوزه در بودجه ۱۴۰۲ خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازوی با بیان اینکه […]

یکشنبه، ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۳۵۲۰۲۲-۱۱-۲۰سیاسی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازوی با بیان اینکه صادقانه باید گفت که بودجه فرهنگی دانشگاه به حقوق و دستمزد و حمایت های زیرساختی برای کمک به تقویت فضای مجازی برای برگزاری جلسات و کلاس ها در این فضا تقلیل پیدا کرده بود، عنوان کرد: همه چیز مجازی شده بود، در چنین وضعیتی مشخص است که برای بودجه فرهنگی هم چه اتفاقی رخ می دهد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه متأسفانه باید گفت که بودجه فرهنگی در دانشگاه ها ردیف مشخصی هم نداشته است و اختصاص این بودجه نیز به سیاست رییس دانشگاه و هیئت امنا دانشگاه بستگی داشته است، گفت: اینها بوده اند که تصمیم می گرفته اند که چه اتفاقی برای بودجه فرهنگی رخ دهد، البته تخصیص می داده اند، اما به میزان بسیار کم و دل به خواه.

اختصاص ۳ درصد از بودجه دانشگاه ها برای فعالیت های فرهنگی کلانتری با بیان اینکه در آغازین روزهای حضور بنده در وزارت علوم و پیگیری هایی که از جانب شخص وزیر صورت گرفت، اتفاق میمون و مبارکی رخ داد و بر اساس ابلاغیه ای که وزیر علوم به دانشگاه های سراسر کشور داشتند، آنها را موظف کردند که سه درصد از بودجه دانشگاه را

آخرین اخبار سرویس:

اعتبارات فرهنگی دانشگاه ها در دوران کرونا صفر بود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.