جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
اعلام اسامی برگزیدگان اولین دوره جشنواره پروژه تخصصی برتر کارشناسی دانشگاه نوشیروانی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، مازیار شمسعلی از دانشکده مهندسی مکانیک، امیر محمد کیهانی و محمد فلاح از دانشکده مهندسی عمران عناوین برتر این جشنواره را کسب کردند. گفتنی است شاخص های ارزیابی این پروژه ها عبارت اند از: -اهمیت پروژه از نظر کاربردی و قابلیت صنعتی، -مرتبط بودن پروژه تخصصی با […]

گفتنی است شاخص های ارزیابی این پروژه ها عبارت اند از: -اهمیت پروژه از نظر کاربردی و قابلیت صنعتی، -مرتبط بودن پروژه تخصصی با موضوعات تعریف شده در حوزه فناوری های نوین، برطرف سازی مشکلات بومی و کشوری، ارائه یک سیستم یا نام افزار، -طراحی و ساخت دستگاهای مجموعه آزمایشگاهی جهت انجام پروژه یا پذیرش یک مقاله علمی پژوهشی با شاخصISI یا علمی و پژوهشی مورد تایید وزارت علوم و -نحوه ارائه و ساختار ارائه گزارش از شاخص های انتخاب پروژه برتر در این جشنواره بود.