چهارشنبه, ۶ بهمن , ۱۴۰۰
Wednesday, 26 January , 2022
افتتاح کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گیلان

۱۳ کارگاه، آزمایشگاه بطور همزمان در ۷ دانشکده و آموزشکده دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گیلان با حضور استاندار و سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای به بهره‌برداری رسید. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای؛ ۱۳ کارگاه، آزمایشگاه و یک آزمایشگاه مرکزی شیمی نساجی بطور همزمان در […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای؛ ۱۳ کارگاه، آزمایشگاه و یک آزمایشگاه مرکزی شیمی نساجی بطور همزمان در ۷ دانشکده و آموزشکده دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با حضور دکتر عباسی استاندار گیلان و دکتر خسرویان سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور (بصورت مجازی)، مدیرکل پژوهش و‌فناوری به نمایندگی از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، رئیس استانی دانشگاه و جمعی از مدیران ارشد استا ن افتتاح شد.

گفتنی است، دانشگاه فنی و حرفه ای در کنار دانشگاه های مطرح کشور از جمله: شریف، تهران، امیرکبیر توانسته است با تخصیص کامل بودجه ارزی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به راه اندازی آزمایشگاه های مرکزی نماید.

ارزش تقریبی هزینه آزمایشگاه های افتتاح شده در حدود ۱۰۰ میلیارد ریال است.