چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
افتتاح ۶۶ پروژه عمرانی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری در دهه مبارک فجر

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: همزمان با ایام ا… مبارک دهه فجر امسال، تعداد ۶۶ پروژه عمرانی در دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی، پژوهشی و فناوری به بهره برداری می رسد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خطیبی با اعلام این خبر اظهار داشت: پروژه‌های اعلام […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خطیبی با اعلام این خبر اظهار داشت: پروژه‌های اعلام شده با کاربری‌های آموزشی، پژوهشی، خوابگاهی، کمک آموزشی، فناوری، ورزشی سرپوشیده، ورزشی روباز، فرهنگی، اداری، رفاهی و خدماتی، محوطه‌سازی و مدیریت سبز هستند که در مجموع زیربنایی بالغ بر ۱۴۰ هزار مترمربع را شامل می‌‌شوند و جهت اتمام و بهره‌برداری از آنها مبلغ ۵۱۴ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی، اختصاصی، متمرکز ستاد وزارت و کمک‌های خیرین هزینه شده است.