شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
افت تحصیلی دانشجویان با اجرای طرح ملی پات ۵۰ درصد کاهش می یابد

ابراهیم نعیمی با اشاره به اجرای طرح ملی پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان (پات)، گفت: با این طرح می توان در ۴ ترم تحصیلی، تعداد دانشجویانی که دارای افت تحصیلی هستند را به کمتر از ۵۰ درصد کاهش داد. – گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا: رشد تحصیلی، یکی از اهداف مهم حضور دانشجویان در […]

– گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا: رشد تحصیلی، یکی از اهداف مهم حضور دانشجویان در دانشگاه ها است.

در این مسیر دانشجویان با مسائل و مشکلاتی مواجه می شوند که یکی از این مسائل، افت تحصیلی در برخی از مقاطع تحصیلی است.

زیرا علاوه بر هدر دادن سرمایه های دانشگاه ها، تأثیرات مخربی بر سلامت روان و آماده سازی دانشجویان برای آینده دارد.

در این راستا دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم آسیب های روانی و اجتماعی دانشجویان در قالب معیار های مهمی که بر روی سبک زندگی، تعامل، ارتباطات و تحصیل تأثیرگذار است را شناسایی و طرح و برنامه هایی برای حل وفصل این مسائل تدوین می کند.

یکی از این طرح ها، طرح ملی پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان (پات) است که اجرای آن از مهرماه امسال در دانشگاه ها آغازشده است.

ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم دراین باره به خبرنگار آنا می گوید: با این طرح می توان در ۴ ترم تحصیلی، تعداد دانشجویانی که دارای افت تحصیلی هستند را به کمتر از ۵۰ درصد کاهش داد البته مشروط بر اینکه دان