شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

افت ۵۷٫۷ درصدی معاملات مسکن در تابستان
مرکز امار گزارش داد متوسط قیمت مسکن در تابستان 98 نسبت به تابستان 97 بیش از 64 درصد افزایش یافته و منجر به کاهش 57.7 درصدی معاملات شده است.
نویسنده : صادق علیپور منبع : فارس

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، متوسط قیمت مسکن در تابستان ۹۸ نسبت به تابستان ۹۷ بیش از ۶۴ درصد افزایش یافته و منجر به کاهش ۵۷٫۷ درصدی معاملات شده است.

بنگاه‌های معاملات ملکی کشور موظف هستند مشخصات کلیه معاملات خرید و فروشی که سند آن‌ها از طریق دفتر ثبت اسناد انتقال پیدا می‌کند را در سامانه اطلاعات مدیریت معاملات املاک و مستغلات کشور ثبت نمایند.

با توجه به اینکه کاهش یا افزایش حجم (تعداد) معاملات در شهرهای بزرگ، باعث کاهش یا افزایش شدید متوسط (حسابی) قیمت در سطح استان یا کشور می‌شود، از متوسط تعدیل شده (وزنی) استفاده شده تا بتوان با حذف اثر حجم معاملات، تغییرات واقعی قیمت را مشخص کرد. در ضمن وزن‌های مورد استفاده برمبنای واحدهای مسکونی دارای سکنه در سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ به روز شده است.

متوسط قیمت فروش هر متر مربع یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در کل کشور ۳۶۳۵۰ هزار ریال با میانگین مساحت ۲۶۷ متر مربع بوده است،‌که نسبت به فصل قبل، ۹٫۳ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۱۰٫۷  درصد افزایش داشته است.

متوسط قیمت فروش هر متر مربع زیربنای مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در سطح کل کشور ۳۶۶۳۲ هزار ریال با میانگین مساحت ۱۰۸  متر مربع و متوسط عمر بنای ۱۲ سال بوده است، که نسبت به فصل قبل،‌۳٫۷ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۶۴٫۶ درصد افزایش داشته است.

متوسط مبلغ اجاره‌ ماهانه به علاوه سه درصد ودیعه‌ پرداختی برای اجاره یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در سطح کل کشور ۱۳۵۰۱۱ ریال با میانگین مساحت ۹۹ متر مربع و متوسط عمر بنای ۱۳ سال بوده است، که نسبت به فصل قبل ۶٫۷ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۲۴٫۹ درصد افزایش داشته است.