دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
افزایش ۱۰ درصدی اعتبارات مصوب دانشگاه‌ها به دستور رئیس‌جمهور

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه اهتمام دولت سیزدهم ارتقا سطح علمی و رفاهی دانشگاهیان است، گفت: با پیگیری‌های مستمر وزیر علوم، رئیس‌جمهور دستور داد؛ اعتبارات دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری به میزان ۱۰ درصد اعتبارات مصوب، افزایش یابد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خطیبی با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه در ماه‌های اخیر مشکلاتی در خصوص تخصیص اعتبارات دانشگاه‌ها پیش آمده بود و این موضوع دانشگاه‌ها را برای ازسرگیری آموزش حضوری دچار مشکل می‌کرد، با پیگیری‌های مستمری که وزیر محترم علوم برای تخصیص به‌موقع اعتبارات و همچنین افزایش اعتبارات دانشگاه‌ها داشتند، رئیس‌جمهور محترم دستور تخصیص ۱۱۰ درصدی اعتبارات دانشگاه‌ها را صادر کرد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تصریح کرد: طبق دستور رئیس‌جمهور محترم به وزیر علوم، این افزایش ۱۰ درصدی صرفاً باید برای پرداخت مطالبات معوق‌شده دانشگاهیان (اعضای هیئت علمی و کارکنان (یاوران علمی) شامل حق‌التدریس، حق التحقیق، کمک هزینه تشویقی چاپ مقالات، گرنت پژوهشی و سایر معوقات هزینه شود.

وی در پایان با قدردانی از اقدام ارزشمند رئیس‌جمهور اظهار داشت: اهتمام دولت سیزدهم تکریم جایگاه دانشگاهیان و ارتقا سطح رفاه و معیشت اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری است.