شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

افزایش ۱۶ هزار دستگاه تولید ایران خودرو در آبان
تولید خودرو در کشورمان طی سال جاری به رغم افت محسوس نسبت به سال گذشته ، تلاش خودرو سازان برای افزایش تولید به بیش از دو هزار دستگاه خودرو در روز رسیده و طی ماه جاری نسبت به ماه های اخیر بهبود نسبی داشته است .
نویسنده : صادق علیپور منبع : فارس

به گزارش اخبار خودرو؛ ایران خودرو برنده رالی تولید در آبان ماه شد. طی آبان ماه سال جاری سهم ایران خودرو از تولید خودرو ۳۷ هزار و ۵۶۳  دستگاه بود که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ، تولید دراین شرکت بیش از ۱۶ هزار دستگاه رشد داشته است .

میزان فروش ایران خودرو طی آبان ماه نیز به ۴۳ هزارو ۵۴۳ دستگاه خودرو  رسیده است .

تولید خودرو در کشورمان طی سال جاری  به رغم افت محسوس نسبت به سال گذشته ، تلاش خودرو سازان برای افزایش تولید به بیش از دو هزار دستگاه خودرو در روز رسیده و طی ماه جاری نسبت به  ماه های اخیر بهبود نسبی داشته است . در آبان ماه نیز ایران خودرو سردمدار تولید خودرو وسهم ۵۲ درصدی در تولید خودرو داشته است.