یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
اقبال و نگرش دانشجویان نسبت به رشته های تحصیلی تغییر کرده است

یکشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۳۰۲۰۲۳-۰۱-۱۵دانش اقبال به رشته های تحصیلی دستخوش تغییرات عمده ای شده است، وزارت علوم در این خصوص با تحلیل محتوا، برنامه هایی را بر اساس نیازسنجی در دستور کار خود قرار داد. – رییس سازمان امور دانشجویان گفت: اقبال به رشته های تحصیلی دستخوش تغییرات عمده ای […]

یکشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۳۰۲۰۲۳-۰۱-۱۵دانش

– رییس سازمان امور دانشجویان گفت: اقبال به رشته های تحصیلی دستخوش تغییرات عمده ای شده است، وزارت علوم در این خصوص با تحلیل محتوا، برنامه هایی را بر اساس نیازسنجی در دستور کار خود قرار داد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با بیان مطلب فوق اظهار داشت: توسعه و پیشرفت دانشگاه ها پس از انقلاب اسلامی نشانگر این موضوع است که انقلاب اسلامی علاوه بر انقلاب دینی، فرهنگی و مذهبی، یک انقلاب علمی نیز بوده است و توجه به تولید علم و شکوفایی و بالندگی علمی از دغدغه های اصلی جمهوری اسلامی است.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محراب آیت الله مدنی که دانشگاه آذربایجان به نام ایشان مزین است، شکل گیری دانشگاه ها را بر اساس سه ضلع آموزش، پژوهش و فناوری دانست و یادآور شد: تولید علم و تحقق سند چشم انداز و نقشه جامع و نیل به مرجعیت علمی موقعی امکان پذیر است که این اضلاع بتوانند هم سو با هم عمل کنند.

برچسب ها: سازمان امور دانشجویانرییس سازمان امور دانشجویانرشته های تحصیلیامور دانشجویاندانشجویانوزیر علوم، تحقیقات و فناوریانقلاب اسلامی

آخرین اخبار سرویس:

اقبال و نگرش دانشجویان نسبت به رشته های تحصیلی تغییر کرده است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.