یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
امتحانات دانشگاه های استان قزوین شنبه ۲۴ دی حضوری برگزار می شود

مطابق بخشنامه وزارت علوم و شورای آموزش عالی استان قزوین کلیه امتحانات پایان نیمسال جاری دانشگاه ها، از شنبه ۲۴ دیماه در تمامی مقاطع در همان ساعت اعلام شده به صورت «حضوری» برگزار خواهد شد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قزوین، ساعاتی پیش ستاد بحران استان […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قزوین، ساعاتی پیش ستاد بحران استان با صدور اطلاعیه ای اعلام کرده بود با توجه به برودت هوا و به منظور کاهش مصرف انرژی و پایداری شبکه گاز، تمامی دستگاه های دولتی(به استثناء دستگاه های خدمات رسان و شعب منتخب بانک ها) به صورت دورکاری و مراکز آموزشی شامل دانشگاه ها و کلیه مدارس به جز امتحانات مقطع متوسطه در روزهای شنبه ۲۴ و یکشنبه ۲۵ دی ماه در سطح استان به صورت غیر حضوری خواهد بود.

در ادامه در خبر تکمیلی که منتشر شد اعلام شد مطابق بخشنامه وزارت علوم و شورای آموزش عالی استان قزوین کلیه امتحانات پایان نیمسال جاری، از شنبه ۲۴ دیماه در تمامی مقاطع در همان ساعت اعلام شده به صورت حضوری برگزار می شود.

پایان پیام/

برچسب ها: امتحاناتاستان قزویندانشگاه هااستاندانشگاهبه گزارش خبرگزاری فارسشنبه

آخرین اخبار سرویس:

امتحانات دانشگاه های استان قزوین شنبه ۲۴ دی حضوری برگزار می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.