چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه شیراز و پردیس شرکت‌های دانش‌بنیان فارس

با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای توسعه علم و فناوری و کمک به توسعه زیست‌بوم کسب‌وکارهای نوآورانه و دانش‌بنیان در استان فارس؛ تفاهم‌نامه همکاری دو‌جانبه‌ای میان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز و پردیس شرکت‌های دانش‌بنیان فارس منعقد شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شیراز، دکتر سید […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شیراز، دکتر سید مجتبی زبرجد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز، تقویت و توسعه همکاری‌ها و فعالیت‌های علمی و پژوهشی مشترک به ویژه شناسایی نیروهای نخبه و تیم‌ها و هسته‌های فناور و دانش‌بنیان را از مهم‌ترین موضوعات این تفاهم‌نامه عنوان کرد.

وی افزود: همکاری در جذب منابع حمایتی از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، برگزاری رویدادهای مشترک با موضوعات مهارت‌افزایی، همکاری در زمینه کشف و معرفی تیم‌ها و شرکت‌های مستعد برای استقرار در پردیس دانش‌بنیان، انجام پروژه‌های مشترک با محوریت شرکت‌های پردیس و تیم‌های فناور دانشگاه و تعاملات زیرساختی آموزشی در زیست‌بوم دانش‌بنیان استان ازجمله اقداماتی است که در راستای انعقاد این تفاهم‌نامه با محوریت مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه اجرایی می‌شود.

دکتر مظفر والی رئیس پردیس شرکت‌های دانش‌بنیان فارس نیز اظهار داشت: شتاب‌بخشیدن به جریان تحقیقات و نوآوری، عدم انحصارطلبی در تحقیقات و نوآوری، جذب ذهن‌های برتر و همچنین هم‌افزایی ظرفیت‌ها و امکانات، از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه‌ی همکاری با دانشگاه شیراز است.

وی تصریح کرد‌: برگزاری تورهای صنعتی، اولویت‌دهی برای تخصیص منابع حمایتی صندوق‌های همکار پردیس به گروه‌های فناور و شرکت‌های معرفی شده دانشگاه شیراز، همکاری در زمینه‌ی ایجاد زمینه اشتغال برای شرکت‌ها و تیم‌ها و در اولویت قراردادن شرکت‌های معرفی شده از سمت دانشگاه شیراز برای بهره‌برداری از منابع و خدمات پردیس، ازجمله مواردی است که در قالب این تفاهم‌نامه اجرایی می‌شود.

گفتنی است پردیس شرکت‌های دانش‌بنیان فارس، نخستین پردیس شرکت‌های دانش‌بنیان کشور است که سال ۱۳۹۲ با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در شرکت صنایع الکترونیک شیراز (صاشیراز) افتتاح شد.

ل.س ۴۲/ س.ر ۶۲