یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی و وزارت علوم

شنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۱۵۲۰۲۲-۱۲-۱۷دانش همزمان با هفته پژوهش، تفاهم نامه همکاری مشترک علمی، آموزشی، پژوهشی، فناوری، نوآوری و حمایتی میان سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به امضا رسید. – بر اساس این تفاهم نامه و با ایجاد این ارتباط می توان به پشتوانه ظرفیت علمی […]

شنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۱۵۲۰۲۲-۱۲-۱۷دانش

– بر اساس این تفاهم نامه و با ایجاد این ارتباط می توان به پشتوانه ظرفیت علمی و فنی موجود در کشور و با استفاده از مشارکت اساتید، فناوران، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه ها، مراکز علمی و شرکت های فناور و دانش بنیان موجبات رشد علمی، پاسخ دهی مناسب به نیازها و رفع موانع تولید را فراهم ساخت.

این تفاهم نامه در ۶ ماده تهیه و تدوین شده و به امضای محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران، محمدعلی زلفی گل و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رسید.

انتهای پیام/

برچسب ها: سازمان انرژی اتمیسازمان انرژی اتمی ایرانتفاهم نامهتفاهم نامه همکاریتحقیقات و فناوریانرژی اتمیوزیر علوم، تحقیقات و فناوری

آخرین اخبار سرویس:

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی و وزارت علوم

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.