سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
امضای قرارداد همکاری مرکز هدایت شغلی و مدرسه اشتغال دانشگاه گلستان با مرکز تلنت کوچ و مرکز کارآفرینی تهران

مرکز هدایت شغلی و مدرسه اشتغال گلستان و تلنت کوچ با هدف پرورش نیروی انسانی توانمند متناسب با نیاز صنایع کشور و بازارکار، افزایش بهره‌وری دوره‌های کارآموزی در آماده‌سازی دانشجویان برای ورود به محیط کار، آشنایی دانشجویان با فناوری‌های نوین و افزایش خلاقیت نیروی انسانی در دانشگاه گلستان راه‌اندازی شد. به گزارش اداره کل روابط […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه گلستان، همکاری مجموعه‌های مذکور با مرکز کارآفرینی دانشگاه منجر به افزایش آشنایی دانشجویان با بازار کار و استفاده بهینه از دوره‌های مهارت افزایی شده است.

در این مرکز دانشجویان می‌توانند با انتخاب محل مناسب برای کارآموزی، متناسب با نیاز صنعت و دوره‌های مهارت‌افزایی گذرانده شده با آمادگی بیشتری جذب بازار کار شوند.

گفتنی است در مرکز هدایت شغلی و مدرسه اشتغال گلستان و تلنت کوچ بیش از ۴۵۰۰ نفر ساعت دوره‌های آموزشی تخصصی، بیش از ۲۰۰۰ ساعت دوره‌های کارآفرینی، آشنایی با طرح کسب و کار، طرح توجیهی، تیم سازی و همچنین بیش از ۵۳۰ نفر نیازمندی شغلی به فارغ‌التحصیلان دانشگاه از طریق پرتال تلنت کوچ و مشاوره انتخاب محل کارآموزی به دانشجویان ارائه شده است.