چهارشنبه, ۶ بهمن , ۱۴۰۰
Wednesday, 26 January , 2022
امنیت امروز جهان مدیون مجاهدت‌های شهید سلیمانی است

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور گفت: امنیت امروز ما و جهان، مدیون مجاهدت‌های شهید سلیمانی بوده و این مهم در جهان به خوبی قابل دیدن است. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جیرفت دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان امشب در همایش […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جیرفت دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان امشب در همایش بین‌المللی علمی و فرهنگی، تاریخی و ادبیات پایداری در مکتب حاج قاسم که با حضور سردار حسین اکبری معاون فرهنگی سپاه قدس در دانشگاه جیرفت برگزار شد اظهار داشت: بخشی از مکتب حاج قاسم نشان از مردمی بودن شهید سلیمانی دارد و این مکتب بدون مردم ناقص است.

وی با بیان اینکه بخشی از امنیت امروز ما و جهان مدیون سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است و این مهم در جهان به خوبی قابل دیدن است خاطرنشان کرد: روایت‌های که از سردار سلیمانی مطرح شده نشان دهنده این است که حاج قاسم به عنوان یک پشتوانه و بی‌ادعا برای مردم خدمت می‌کرد.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: چه کسی می‌توانست مثل شهید حاج قاسم سلیمانی در سیل خوزستان وارد میدان شود و خودش در میدان برای خدمت‌رسانی به مردم دست به‌کار شود.

وی با اشاره به اینکه سردار سلیمانی فقط در افراد خاص محدود نشده بود و در قلب تمام مردم و حزب‌های جهان نفوذ داشت بیان کرد: همه به خوبی از وی یاد می‌کنند و به این شهید بزرگوار عشق می‌ورزند.

داداش‌پور با تاکید بر اینکه شهید سلیمانی مرد پیروز میدان بود خاطرنشان کرد: سردار رشید اسلام در دل تمام مردم، ارزشمند و قابل احترام بوده و تمام گروه‌ها به شهید سلیمانی احساس تعلق خاطر داشتند.