یکشنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۱
Sunday, 22 May , 2022
امکان ادامه تحصیل دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکراین در داخل فراهم شد

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در کشور اوکراین، با توجه به بحران فعلی این کشور، می‌توانند در داخل کشور ادامه تحصیل بدهند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان،، دکتر اردوان ارژنگ در این رابطه اظهار داشت: با توجه […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان،، دکتر اردوان ارژنگ در این رابطه اظهار داشت: با توجه به بحران کشور اوکراین و مشکلات دانشجویان برای ادامه تحصیل، دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکران می توانند در دانشگاه‌های داخل کشور ادامه تحصیل دهند.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان افزود: پیرو هماهنگی‌های انجام شده چنانچه دانشجویان (رشته‌های زیر مجموعه وزارت علوم) متقاضی تحصیل در دانشگاه‌های ایران باشند می توانند از طریق سامانه سجاد تقاضای خود را ارسال کنند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان امور دانشجویان در جهت کمک به این دانشجویان بر اساس آیین‌نامه‌های موجود آمادگی خود را اعلام می‌کند.