پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه ها گفت: کلاس های ترم جاری به صورت حضوری در حال برگزاری است. امیدوارم بتوانیم امتحانات میان ترم و پایان ترم را نیز به موقع برگزار کنیم و بتوانیم نیم سال تحصیلی بعدی را با نشاط بیشتری آغاز کنیم. – وزیر علوم، تحقیقات و […]

– وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه ها گفت: کلاس های ترم جاری به صورت حضوری در حال برگزاری است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر محمدعلی زلفی گل درباره مصوبات شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم که امروز ۲۹ آبان برگزار شد،عنوان کرد: مبحث توجه ویژه به رشته های بین رشته ای و میان رشته ای در جلسه شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم مورد بررسی قرار گرفت و تصمیم گرفته شده که برخی از رشته های برنامه محور در تعدادی از دانشگاه های وزارت علوم که از شرایط لازم برخوردار هستند برای جذب نخبگان ایجاد شوند.

وی با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده با وزارت جهاد کشاورزی، توضیح داد: در جلسه امروز شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم، مصوبات لازم در ارتباط با آموزش بهره برداران بخش کشاورزی نیز به تصویب رسید و از این پس، میزان نیازی که ت