چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی تحصیل در دانشگاه‌های محل سکونت انجام شد

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان از انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی به دانشگاه‌های محل سکونت آنها خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان دکتر سید فردین تقی‌زاده گفت: مطابق سنوات گذشته درخواست انتقال و میهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر برای سال […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان دکتر سید فردین تقی‌زاده گفت: مطابق سنوات گذشته درخواست انتقال و میهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ طی دو نوبت در خرداد ماه و آذر ماه امسال در سامانه سجاد ثبت و تقاضای آنان رسیدگی شد.

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: در سال جاری علی رغم مجازی بودن تحصیل در دانشگاه ها، برای نمیسال اول سال تحصیلی از مجموع ۲۶۰ تقاضا برای انتقال و میهمانی با درخواست ۲۲۹ دانشجوی شاهد و ایثارگر موافقت شد.

وی گفت: این تعداد تقاضا مربوط به ورودی های قبل از ۱۳۹۹ بوده است. با توجه به شروع بیماری کرونا از اسفند ماه ۱۳۹۸ تحصیل دانشجویان در دانشگاه‌ها به صورت غیر حضوری بوده بنابراین ورودی های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ تاکنون در دانشگاه های پذیرفته شده اولیه به صورت مجازی مشغول تحصیل بوده اند.

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر افزود: با توجه به اینکه احتمالاٌ در نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ آموزش به صورت حضوری باشد لذا ضمن اطلاع رسانی برای ورودی های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ سامانه نقل و انتقال را در آذرماه فعال کرده و برای نیم سال دوم تعداد ۱۹۷ درخواست در سامانه ثبت گردید که برای ۱۵۲ نفر حکم میهمانی یا انتقال صادر شد.

دکتر تقی زاده اعلام کرد: برای جلوگیری از افت تحصیلی دانشجویان انتقالی، وضعیت تحصیلی دانشجویان میهمان و انتقال رصد می‌شود تا در صورت بروز مشکل نسبت به برگزاری کلاس های تقویتی و مشاوره ای اقدام لازم انجام پذیرد.