چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و پژوهشی بین دانشگاه کردستان و دانشگاه مونستر آلمان

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی-پژوهشی بین پژوهشکده کردستان‌شناسی و دانشکده هنر و معماری از دانشگاه کردستان ودانشکده زبان‌شناسی، موسسه شرق شناسی باستان و باستان‌شناسی خاورمیانه از دانشگاه مونستر آلمان، منعقد شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه کردستان، در این تفاهم‌نامە که به امضای دکتر کیومرث ایراندوست رئیس دانشکده هنر و […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه کردستان، در این تفاهم‌نامە که به امضای دکتر کیومرث ایراندوست رئیس دانشکده هنر و معماری و دکترامید قادرزاده مدیر پژوهشکده کردستان‌شناسی از طرف دانشگاه کردستان و دکتر اریک آچرمارن رئیس دانشکده زبان‌شناسی، دکتر کریستین کلبر مدیر موسسه مطالعات خاور نزدیک باستان و باستان شناسی خاورمیانه و استاد باستان‌شناسی خاورمیانه دکتر فلوریان یانوشا کرپنر رسید، بر همکاری‌های دو‏جانبە در راستای ایجاد و تقویت ارتباطات آموزشی و پژوهشی مابین دو دانشگاه تاکید شده است. همچنین در این تفاهم‌نامه، انجام پروژه‌های تحقیقاتی، راهنمایی و مشاوره پایان‌نامه‌های دانشجویی (کارشناسی، ارشد و دکترا)، مشارکت در برگزاری کارگاه‌ها و سمینارهای علمی، برگزاری، دوره‌های کوتاه مدت و برنامه‌های تبادل اساتید و دانشجویان مورد توافق طرفین قرار گرفته است.

گفتنی است دانشگاه مونستر دارای بیش از ۴۵ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی و بیش از ۴۷۰۰ عضو هیئت علمی می‌باشد. این دانشگاه بر اساس آخرین رتبه‌بندی اعلام شده از سوی QS حائز رتبه ۴۱۱ جهان است

ل.س ۴۲/ م. ع ۶۰