چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه سمنان و موزه ملی ایران

به منظور گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه سمنان و موره ملی ایران به امضا رسید. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های علمی موردعلاقه و توافق با در نظر گرفتن تمامی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های علمی موردعلاقه و توافق با در نظر گرفتن تمامی امکانات علمی، آزمایشگاهی و فنی آن‌ها، اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک، همکاری و مشارکت در برگزاری نشست‌ها و همایش‌های ملی و بین‌المللی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک و بهره‌برداری از ظرفیت‌های کارشناسی دو طرف در زمینه مسائل آموزشی و پژوهشی از جمله موضوعات مورد توافق در این تفاهم‌نامه هستند.

گفتنی است این تفاهم نامه توسط دکتر مسعود نصیری زرندی رئیس دانشگاه سمنان و دکتر جبرئیل نوکنده مدیر موزه ملی ایران به امضاء رسید. ‌‌‌‌‌‌‌