دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه بین‌المللی امام خمینی‌(ره) و شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین

سرپرست دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین، با امضای تفاهم‌نامه‌ای بر تقویت همکاری مشترک در حوزه‌های علمی، پژوهشی و فناوری تأکید کردند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، این تفاهم‌نامه به منظور تقویت و توسعه همکاری‌های مشترک و […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، این تفاهم‌نامه به منظور تقویت و توسعه همکاری‌های مشترک و همه‌‌جانبه علمی، پژوهشی و فناوری و با هدف توسعه صنعتی و فناوری واحدهای صنعتی استان، توسعه اشتغال آفرینی در سطح استان، حمایت از استارتاپ ها و شرکت‌های دانش بنیان، توسعه سرمایه‌گذاری در واحدهای صنعتی استان، تعریف اولویت‌های پژوهشی مشترک و همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز صنایع کوچک، منعقد شد.

همچنین در حاشیه این مراسم، سرپرست دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) از دفتر چند شرکت فناور مستقر در شرکت شهرک‌های صنعتی، نمایشگاه نهضت ساخت داخل و نمایشگاه دستاوردهای صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی استان و همچنین سایت تولید شرکت توسن‌تکنو در شهرک صنعتی کاسپین بازدید کرد.