چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و مرکز ملی فوتبال

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز ملی فوتبال فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران منعقد شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، در راستای ایجاد فضای همکاری مشترک علمی، آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و فناوری، تفاهم‌نامه همکاری […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، در راستای ایجاد فضای همکاری مشترک علمی، آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و فناوری، تفاهم‌نامه همکاری مشترک توسط دکتر علی شریف‌نژاد رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و دکتر علیرضا امامی‌فر رئیس مرکز ملی فوتبال با حضور دکتر محمد شریعت‌زاده معاون فناوری، دکترعلی کاشی معاون پژوهشی، دکتر حسین زارعیان معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر محمدحسین قربانی مشاور رئیس پژوهشگاه و دکتر احسان محمدی سرپرست دپارتمان مسئولیت‌های اجتماعی فدراسیون فوتبال، دکتر علیرضا شهاب فیزیوتراپ تیم ملی فوتبال و خانم اصغر نژاد کارشناس ارشد تحقیقات مرکز ملی فوتبال در محل پژوهشگاه به امضا رسید.

توسعه و بهبود شرایط کمی و کیفی فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی مشترک در تمام زمینه‌های تربیت‌بدنی و علوم ورزشی مرتبط با وظایف پژوهشگاه و فدراسیون فوتبال با استفاده از ظرفیت‌ها و توانایی‌های طرفین از اهداف این تفاهم‌نامه است.

از جمله مهم‌ترین مفاد این تفاهم‌نامه در بخش همکاری‌های پژوهشی می‌توان به: اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی موردنیاز فدراسیون فوتبال توسط پژوهشگاه، ایجاد شرایط برای فرصت‌های مطالعاتی و پژوهشی ورزشکاران و دانشجویان در فدراسیون فوتبال، ایجاد کمیته مشترک بین فدراسیون و پژوهشگاه برای فعالیت‌های دوجانبه، برگزاری همایش‌های علمی- تحقیقاتی مشترک، معرفی نیازهای فناورانه فدراسیون به پژوهشگاه برای تولید داخل با کمک استارت آپ ها و شرکت‌های دانش بنیان، اشاره کرد.

تجهیز کمپ تیم های ملی فوتبال و ایفمارک با تجهیزات مرکز نوآوری شامل توپ انداز فوتبال، کفپوش هوشمند تمرینی، دستگاه شبیه‌ساز ارتفاع، دستگاه اختصاصی تقویت مچ پا، برگزاری دو نشست مشترک تخصصی در آذر و دیماه ویک نشست تخصصی در سیزدهیم همایش بین‌المللی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و طراحی و ااستقرار بانک اطلاعات بازی کنان تیم‌های ملی از سایر مفاد توافق شده است.