یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
انقلاب اسلامی نقش زنان را در جامعه متحول کرد | به گزارش گروه

چهارشنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۵۵۲۰۲۳-۰۱-۲۵سیاسی به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم علی اکبر متکان در «نشست تخصصی جایگاه زنان در چندجانبه گرایی» که به همت کمیسیون ملی یونسکو-ایران و با حضور وزیر علوم، – رییس کمیسیون ملی یونسکو- ایران گفت: یکی […]

چهارشنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۵۵۲۰۲۳-۰۱-۲۵سیاسی

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم علی اکبر متکان در «نشست تخصصی جایگاه زنان در چندجانبه گرایی» که به همت کمیسیون ملی یونسکو-ایران و با حضور وزیر علوم، – رییس کمیسیون ملی یونسکو- ایران گفت: یکی از اقدامات مهمی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور رخ داد، این بود که نقش زنان در جامعه دچار تحول شد و البته باید این تحول به دنیا شناسانده شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم علی اکبر متکان در نشست تخصصی جایگاه زنان در چندجانبه گرایی که به همت کمیسیون ملی یونسکو-ایران و با حضور وزیر علوم، معاون امور و خانواده رییس جمهور، سفیر ایران در سازمان یونسکو در محل سالن ایوان شمس برگزار شد؛ اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقش زنان در جامعه دچار تحول شد، ولی این تحول در سطح ملی و فراملی تبیین نشد.

رییس کمیسیون ملی یونسکو – ایران تاکید کرد: عدم تبیین جایگاه زن در نظام جمهوری اسلامی و جامعه ایران در دنیا موجب شد که استکبار با ابزار رسانه ای خود تصویر غیر صحیح و غلطی را به جامعه جهانی عرضه و از آن سوء استفاده کند.

متکان تاکید کرد: نشست جایگاه نقش زنان در چند جانبه گرایی می تواند مقدمه و سرآغازی برای تبیین جایگاه زن در جامعه ایران و کسب دستاورد های مختلف کشور در سطح ملی و جهانی باشد.

برچسب ها: کمیسیون ملی یونسکوپیروزی انقلاب اسلامیانقلاب اسلامییونسکوکمیسیونایرانرییس کمیسیون

آخرین اخبار سرویس:

انقلاب اسلامی نقش زنان را در جامعه متحول کرد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.