پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022

امیرحسین ثابتی مجری شبکه افق به دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر معترض توهین کرد و آنها را اوباش خطاب کرد. به گزارش وقت صبح به نقل از برترین‌ها؛ امیرحسین ثابتی، مجری پرحاشیه برنامه «جهان آرا»ی شبکه افق صداوسیما که همیشه با اظهارنظرهای خود خبرساز بوده در سخنانی توهین آمیز به تجمعات اعتراضی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر […]

به گزارش وقت صبح به نقل از برترین‌ها؛ امیرحسین ثابتی، مجری پرحاشیه برنامه «جهان آرا»ی شبکه افق صداوسیما که همیشه با اظهارنظرهای خود خبرساز بوده در سخنانی توهین آمیز به تجمعات اعتراضی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر حمله کرد.

امیرحسین ثابتی در حساب کاربری خود در توئیتر در ادبیاتی زشت با «اوباش» خواندن دانشجویان معترض نوشت:

* از همه مخاطبان عذرخواهی می‌‍کنم اما برای شناخت درست این اوباش، چاره ای جز نشان دادن حقیقت نیست.

بیشتر بخوانید: خبرنگار جنجالی صدا و سیما پناهنده شد؟

* جمهوری اسلامی و وزارت علوم تا کی میخواهند با این اراذل مسامحه کنند و حتی هزینه تحصیل شان را از بیت المال بدهند؟

* اینها لایق سرمایه گذاری برای رشد در طویله هم نیستند، چه برسد دانشگاه.