یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
اولویت توجه به علوم انسانی در برنامه های هفته پژوهش | معاون

چهارشنبه، ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۷:۴۰۲۰۲۲-۱۲-۰۷دانش معاون پژوهشی وزیر علوم از توجه به پژوهش های حوزه علوم انسانی در برنامه های هفته پژوهش خبر داد. – پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: می دانیم که اگر به علوم انسانی […]

چهارشنبه، ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۷:۴۰۲۰۲۲-۱۲-۰۷دانش

– پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: می دانیم که اگر به علوم انسانی و علوم پایه توجه ویژه داشته باشیم این دو رشته پژوهشی می توانند به عنوان ارکان اقتصاد دانش بنیان در آینده اقتصادی موثر باشند.

وی ادامه داد: حتی یک روز از هفته پژوهش را به نام علوم انسانی و علوم پایه نامگذاری کردیم تا توجه بیشتری به این رشته ها شود.

صالحی با بیان اینکه باید پایان نامه ها و رساله ها به سمت مسأله محوری و رفع نیازهای جامعه سوق داده شود، اظهار داشت: در برنامه های هفته پژوهش امسال از پایان نامه های تقاضا محور تقدیر می کنیم.

پایان پیام/

برچسب ها: علوم انسانیپژوهشهفته پژوهشعلوم

آخرین اخبار سرویس:

اولویت توجه به علوم انسانی در برنامه های هفته پژوهش

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.