دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان برگزار می‌شود

دکتر نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: نخستین “جشنواره ملی سلامت دانشجویان کشور” در حوزه سلامت روان و جسم و تعهد به تلاش جهت ارتقاء شاخص‌های سلامت با ضرورت و اهمیت موضوع سلامت در جمعیت دانشجویی و دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر نعیمی در این خصوص گفت: جشنواره ملی سلامت دانشجویان کشور با شعار «سلامت برای همه دانشجویان در همه دانشگاه‌ها» فرهنگ مراقبت فردی و اجتماعی به همت دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره با تاکید بر اهمیت موضوع سلامت، دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور را به مشارکت فرا می‌خواند، فراخوانی که از همه دانشجویان دعوت می‌کند تا با اندیشه‌های خلاقانه و مهارت‌های خود در حیطه‌های مختلف علمی و فرهنگی به خلق آثاری بپردازند که در زمره اشاعه فرهنگ سواد سلامت روان و جسم، خود مراقبتی، همدلی، نشاط اجتماعی، مسئولیت پذیری و تاب‌آوری است.

دکتر نعیمی گفت: جشنواره ملی سلامت دانشجویان کشور بستری است برای مشارکت فعال و یک اقدام جمعی در حوزه سلامت برای ارائه ایده‌ها، دستاوردها و کشف استعدادهای برتر و معرفی، تقدیر و بهره برداری از این ظرفیت‌های کم نظیر دانشجویی است.

رئیس جشنوار ملی سلامت دانشجویان افزود: جشنوارة ملی سلامت دانشجویان کشور، به عنوان عرصة تجلی توانمندی‌ها و استعدادهای ارزشمند دانشجویان و بستری مناسب برای انعکاس ظرفیت‌های قابل توجه دانشگاه‌ها می‌باشد.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان محورهای این جشنواره را اسلام و سلامت، سلامت و دانشگاه، سلامت و امنیت، سلامت و خانواده، سلامت و ازدواج، سلامت و اشتغال، سلامت و ورزش، سلامت و تغذیه، سلامت و کرونا و سلامت و فضای مجازی بیان کرد.

دکتر نعیمی گفت: این جشنواره در ۵ بخش ۱- آموزش، پژوهش و فناوری ۲- ایده‌ها و تجارب نوآورانه ۳- تولیدات رسانه‌ای- هنرهای تجسمی ۵- فضای مجازی برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: این جشنواره ویژة تمام دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور است، که از اسفندماه ۱۴۰۰ آغاز وتا پایان مهر ۱۴۰۱ خواهد بود و علاقه مندان می‌توانند برای شرکت در این جشنواره به آدرس https://festival.saorg.ir/fa / مراجعه و آثار خودشان را به دبیرخانه جشنواره واقع در تهران، طبقه ششم سازمان امور دانشجویان تحویل دهند.