شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
اولین جلسه اتاق فکر دانشجویی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد

سه شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۱۰۲۰۲۲-۱۱-۰۸سیاسی اولین جلسه اتاق فکر دانشجویی دانشجویان شاهد و ایثارگر با حضور مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم و اعضای اتاق فکر برگزار شد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، اولین جلسه اتاق فکر […]

سه شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۱۰۲۰۲۲-۱۱-۰۸سیاسی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، اولین جلسه اتاق فکر دانشجویی دانشجویان شاهد و ایثارگر با حضور فردین تقی زاده مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و اعضای اتاق فکر در محل این سازمان برگزار شد.

در این جلسه طرح های پیش روی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر مطرح شد و حضار به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنین در این جلسه مقرر شد برگزیدگان بخش خواهران طرح ملی ضیافت ایثار نیز عضو این اتاق فکر شوند و در قالب کارگروه های مختلف و با اهداف و شرح وظایف تعیین شده به فعالیت بپردازند.

گفتنی است؛ اعضای فعلی اتاق فکر، برگزیدگان بخش برادران طرح ملی ضیافت ایثار بودند، طرح ملی ضیافت ایثار در تابستان سال ۱۴۰۱ در شهر مقدس مشهد به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شده است.

آخرین اخبار سرویس:

اولین جلسه اتاق فکر دانشجویی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.