چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
اولین جلسه مشاوره مسئولیت اجتماعی جهت گسترش ارتباط صنعت و جامعه با دانشگاه برگزار شد

در راستای برنامه‌های جامعه‌محور و مسئولیت‌پذیری دانشگاه در قبال جامعه و گسترش ارتباط صنعت و جامعه با دانشگاه، جلسه مشاوره مسئولیت اجتماعی در دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، اولین جلسه مشاوره دفتر مسئولیت اجتماعی دانشکده اقتصاد و مدیریت با […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، اولین جلسه مشاوره دفتر مسئولیت اجتماعی دانشکده اقتصاد و مدیریت با حضور نماینده شرکت توان سازان لوتوس البرز و همچنین رئیس دانشکده، مدیران گروه‌های آموزشی، معاونین پژوهش و فناوری و آموزشی و تحصیلات تکمیلی و تعدادی از اساتید در محل دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز برگزار شد.

دکتر رحیمی اقدم معاون پژوهش و فناوری دانشکده اقتصاد و رابط دفتر مسئولیت اجتماعی در این جلسه اظهار داشت: دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز میزبان بخش صنعتی و تولیدی جامعه و آماده شنیدن دغدغه‌ها و نیازهای آن‌ها و ارائه راهکار علمی و عملی جهت بهبود شرایط، توسعه و افزایش میزان فروش شرکت‌ها است.

در ادامه جلسه آقای حنفی مدیر شرکت توان سازان لوتوس البرز ضمن معرفی و ارائه توضیحات مختصر در خصوص تاریخ تأسیس، نیروی انسانی، گردش مالی و سود خالص شرکت، همچنین اقدامات اخیر جهت افزایش فروش و مشکلاتی که شرکت با آن مواجه هست مواردی را عنوان و خواستار بهره‌مندی از راهنمایی‌ها و پیشنهاد‌های اساتید حاضر در جلسه شد.

در ادامه، حاضرین در جلسه هرکدام بر اساس تخصص و حوزه مربوطه ضمن آسیب‌شناسی فعالیت شرکت، توصیه‌هایی برای بهبود وضعیت و حل مشکلات ارائه کردند که از اهم آن‌ها می‌توان به: توجه هم‌زمان به سه حوزه تولید، خدمات و بازرگانی، اتخاذ روش بازاریابی حفره‌ای، رصد اقدامات رقبا و معرفی فعالیت‌های شرکت، جذب و توسعه منابع انسانی توانمند، فنون حسابداری مدیریت و استفاده از فن‌ها و روش‌های آن، مشخص نمودن اهداف کوتاه‌مدت میان‌مدت و بلندمدت، حفظ کیفیت محصولات و کاهش بهای تمام‌شده، توجه به بازار انرژی و برق خورشیدی با توجه به کم بودن فعالیت داخلی در این حوزه اشاره کرد.

در پایان این جلسه دکتر رحیمی اقدم با اشاره به اینکه در گام ابتدایی برای توسعه شرکت باید به جذب و توسعه منابع انسانی و تدوین سیاست‌های حفظ و نگه داشت آن‌ها پرداخت، افزود: در این جلسه نکات اولیه مطرح‌شده و با توجه به علاقه‌مند بودن شرکت، وارد مرحله عقد قرارداد فی‌مابین دانشگاه و شرکت خواهیم شد و امیدواریم بتوانیم برای پیشرفت صنعت قدمی برداریم.

شایان‌ذکر است دفتر مسئولیت اجتماعی در حوزه اقتصاد و مدیریت، باهدف ایفای رسالت اجتماعی دانشگاه در خصوص تحلیل مسائل اقتصادی و مدیریتی جامعه، کسب‌وکارها و ارائه راهکارهای مبتنی بر نگرش علمی در تیرماه سال جاری در دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز شروع به فعالیت کرده و آماده همکاری با کلیه شرکت‌های تولیدی، صنعتی و خدماتی استان و کشور جهت آسیب‌شناسی و ارائه راهکار علمی و عملی است.

ر. ا ۵۲/ م. ع ۶۰