شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
اولین رویداد «تانا» در لرستان برگزار شد | اولین رویداد «تانا»

اولین رویداد «تانا» یا «توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها»، در لرستان برگزار شد. – خرم آباد- اولین رویداد تانا یا توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها ، در لرستان برگزار شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، امروز چهارشنبه، اولین رویداد تانا یا توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها ، به همت پارک […]

اولین رویداد «تانا» یا «توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها»، در لرستان برگزار شد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، امروز چهارشنبه، اولین رویداد تانا یا توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها ، به همت پارک علم و فناوری لرستان و حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان، مشاور معاون فناوری وزارت علوم و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد.

فرهاد نامداری رییس پارک علم و فناوری لرستان در خصوص رویداد تانا ، اظهار داشت: از شهریورماه امسال پارک علم و فناوری لرستان نیازمندی های دستگاه های اجرایی و صنایع استان را احصا و از سوی دیگر توانمندی های واحدهای فناور و دانش بنیان استان در حل این نیازها و مسائل را سنجش کرد.

وی، افزود: ماحصل این پیگیری شناسایی ۱۴۳ نیاز و مسئله از سوی دستگاه های اجرایی و صنایع استان و اعلام آمادگی واحدهای فناور و دانش بنیان برای رفع تعداد ۲۸ مورد از این نیازها بود.

رییس پارک علم و فناوری لرستان، گفت: با توجه به مذاکرات و توافقات صورت گرفته، در مجموع تعداد ۲۲ قرارداد منعقد شد و بسته به سطح فناوری عرضه شده؛ پارک علم و فناوری لرستان از هر کدام از قراردادها تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت خواهد کرد.