یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
اولین نشست ستاد مرکزی گفت وگوی اثربخش دستگاه های اجرایی با دانشگاهیان

چهارشنبه، ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۲۰۲۰۲۲-۱۲-۰۷سیاسی اولین نشست ستاد مرکزی گفت وگوی اثربخش دستگاه های اجرایی با دانشگاهیان با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و نمایندگان دستگاه های اجرایی با دانشگاهیان برگزار شد. – برچسب ها: دستگاه های اجرایی – دانشگاهیان – دستگاه – اثربخش آخرین اخبار سرویس: […]

چهارشنبه، ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۲۰۲۰۲۲-۱۲-۰۷سیاسی

برچسب ها: دستگاه های اجراییدانشگاهیاندستگاهاثربخش

آخرین اخبار سرویس:

اولین نشست ستاد مرکزی گفت وگوی اثربخش دستگاه های اجرایی با دانشگاهیان

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.