شنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۱
Saturday, 2 July , 2022
اولین همایش ملی گیاه، خاک و اکوسیستم پایدار برگزار شد

دانشگاه ملایر اولین همایش ملی گیاه، خاک و اکوسیستم پایدار را به صورت حضوری و مجازی در دانشکده کشاورزی این دانشگاه برگزار کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه ملایر، دکتر شهریار مهدوی رئیس و دبیر همایش، ضمن شرح مختصری از اهداف، رئوس مطالب، نحوه شکل‌گیری و انجام همایش […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه ملایر، دکتر شهریار مهدوی رئیس و دبیر همایش، ضمن شرح مختصری از اهداف، رئوس مطالب، نحوه شکل‌گیری و انجام همایش گفت: مقدمات برگزاری همایش از خرداد ماه ۱۴۰۰ با پیشنهاد هیأت تحریریه مجله گیاه، خاک و اکوسیستم پایدار دانشکده کشاورزی، تصویب شورای پژوهشی دانشگاه، تأیید موسسسه ISC آغاز و تشکیل دبیرخانه و تشکیلات ساختاری همایش آغاز شد. طی دوره فراخوان پذیرش، ۷۶ مقاله به دبیرخانه رسید که ۴۵ مقاله بر اساس نظرات داوران به صورت پوستر و ۹ مقاله به صورت ارائه سخنرانی شفاهی پذیرش شدند و ۲۲ مقاله نیز مورد پذیرش قرار نگرفت.

در این همایش بخش عمده‌ای از عوامل ناپایدار کننده، پایدار کننده و کنترل کننده اکوسیستم‌های کشاورزی با تکیه بر محورهای ۱۶ گانه همایش مورد بررسی و کنکاش قرار گرفت و پژوهش‌های قابل قبول و مطلوبی در محورهای مذکور ارائه شد و امید است در سال‌های آتی با استمرار این همایش شاهد تنوع، تعمیق و کاربردی‌تر شدن بیشتر محورهای آن باشیم.

در پایان این همایش دکتر مهدوی ضمن تشکر از پژوهشگران شرکت کننده، از کلیه اشخاص، سازمان‌ها، نهادهای زیربط و مسئولان دانشگاه ملایر که برای برگزاری این همایش، همکاری و حمایت‌های لازم را مبذول داشتند قدردانی کرد.

ر. ا ۵۲/ س. ر ۶۲