شنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۱
Saturday, 2 July , 2022
اولین همایش کارآفرینی روستایی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

اولین همایش کارآفرینی روستایی با هدف توسعه و ترویج کارآفرینی و استفاده از ظرفیت‌های بومی روستاهای استان سیستان و بلوچستان در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سیستان و بلوچستان، این همایش که با محوریت محصولات نوآورانه بومی و با مشارکت ۴۵۰ نفر […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سیستان و بلوچستان، این همایش که با محوریت محصولات نوآورانه بومی و با مشارکت ۴۵۰ نفر از دهیاران و کارآفرینان روستایی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

همایش کار آفرینی روستایی شامل سخنرانی‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی، وبینار و نشست انتقال تجربه و هم اندیشی بود. پس از پایان این همایش، بازدید از مجموعه دهستان و مرکز نوآوری صنایع خلاق دانشگاه در دستور کار دست‌اندرکاران همایش قرار دارد.

همچنین به همراه این همایش، استارت پنل صنایع خلاق، افتتاح ساختمان‌ها و مراکز جدید فناوری دانشگاه نیز در برنامه‌های ویژه هفته پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان بود.

گفتنی است که در حاشیه همایش کارآفرینی روستایی، نمایشگاه صنایع دستی و خوراک‌های محلی و بومی در محل لابی تالار فردوسی برگزار شد.

ل. س ۴۲/ س. ر ۶۲