پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
ایجاد فرصت های قانونی جدید برای رسمیت دادن به اعتراض دانشجویان

باید اعتراض را به رسمیت شناخت، همچنین فرصت های قانونی جدیدی برای رسمیت دادن به حق اعتراض دانشجویان در حال بررسی و نهایی شدن است که به زودی ابلاغ می شود. – به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزارت علوم تخقیقات و فناوری در نشست نمایندگان وزارت […]

– به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزارت علوم تخقیقات و فناوری در نشست نمایندگان وزارت علوم در هیأت های نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه های سراسر کشور اظهار داشت: نگاه تاریخی به سیر تطور و پویایی های جریان ها و جنبش های دانشجویی؛ حرکت از آزادی اندیشه به سمت آزادی انتخاب و آزادگی مصرف، بسیار آموزنده و راهگشاست.

وی تصریح کرد: باید متناسب با این تحولات و تغییرات در سازوکارهای حکمرانی فرهنگ در دانشگاه ها شکل گیرد.

به عنوان مثال، فضای مجازی در دنیای جدید فقط یک ابزار نیست بلکه عمده زیست جهان جوانان و نوجوانان را فضای مجازی شکل می دهد اما عمده آیین نامه ها، سازوکارها و حتی برنامه ها و فعالیت های فرهنگی مرسوم دانشگاه ها نسبتی با این فضا ندارد لذا یکی از محورهای اصلی و حتی اصلی ترین محور بازنگری در فرآیندها و برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها فضای مجازی است.

* قانون محور فعالیت ها در دانشگاه هاست کلانتری افزود: قانون محور فعالیت ها در دانشگاه ها و تنها میثاقی است که امور دانشگاه ها را به سامان می کند و هدای