پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
ایجاد فضای نقادانه در دانشگاه هراس ندارد | معاون فرهنگی

دوشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۰۰۲۰۲۲-۱۱-۱۴سیاسی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: از ایجاد نشاط و انجام مطالبه گری و نقد در فضای دانشگاهی نهراسیم؛ چرا که اینها برکاتی است که در فضای دانشگاه نازل می شود و جامعه را پالایش می کند. – دکتر عبدالحسین کلانتری عصر دوشنبه ۲۳ آبان […]

دوشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۰۰۲۰۲۲-۱۱-۱۴سیاسی

– دکتر عبدالحسین کلانتری عصر دوشنبه ۲۳ آبان در آیین افتتاحیه دهمین جشنواره ملی رویش به میزبانی دانشگاه شیراز، اظهار امیدواری کرد که این جشنواره فرصتی برای تجربه اندوزی و به اشتراک گذاشتن ایده ها و ارتقا و تقویت کانون های فرهنگی و دانشجویی باشد.

کلانتری با بیان اینکه طی سال هایی که فعالیت های فرهنگی دانشجویی دچار رخوت شده بود شاهد تاثیرات عمیق بر بدنه دانشجویی کشور بودیم که در وقایع اخیر دیده شد، اضافه کرد: کم کاری هایی در حوزه تربیتی و فرهنگی داشتیم که امروز خود را نشان داده اما در دل این تهدیدات فرصت های زیادی وجود دارد؛ فرصت هایی که چالش ها و کم کاری ها را نشان دادند.

او همچنین با بیان اینکه اگر در شرایط عادی کار فرهنگی انجام ندهیم، مجبوریم در شرایط غیر عادی، نامتناسب با منطق دانشگاه کار غیر فرهنگی انجام دهیم، گفت: تمدن ایرانی اسلامی ثمره همزیستی و زندگی مسالمت آمیزی است که طی قرن ها این ملت در کنار هم داشته اند و باید آن را قدر نهیم.

با هم بودن و در کنار هم زیستن و مدارا کردن را باید تجربه کرد و قدر نهاد.

آخرین اخبار سرویس:

ایجاد فضای نقادانه در دانشگاه هراس ندارد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.