پنج شنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۱
Thursday, 7 July , 2022
ایجاد هیئت امنای مستقل دانشگاه تفرش روز بلوغ علمی این دانشگاه است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امروز دانشگاه تفرش صاحب هئیت امنا و هیئت ممیزه مستقل شد و به نوعی به بلوغ علمی رسید. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفی‌گل در آیین معارفه سرپرست دانشگاه تفرش و قدردانی از خدمات رئیس سابق این دانشگاه که با حضور استاندار مرکزی برگزار […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفی‌گل در آیین معارفه سرپرست دانشگاه تفرش و قدردانی از خدمات رئیس سابق این دانشگاه که با حضور استاندار مرکزی برگزار شد گفت: شخصیت‌های علمی و اجرایی برجسته‌ای در هیئت امنای این دانشگاه حضور دارند و افق روشنی برای رشد دانشگاه تفرش در ابعاد علمی، فناوری و عمرانی قابل تصور است.

وزیر علوم با اشاره به تشکیل اولین جلسه هئیت امنای دانشگاه تفرش اظهار داشت: تشکیل پردیس فناوری در مجاورت دانشگاه و مرکز نوآوری را از جمله مصوبات این جلسه نام برد و از مقامات اجرایی شهرستان تفرش درخواست کرد برای تأسیس این پردیس کمک کنند.

دکتر زلفی‌گل با اشاره به اینکه منطقه تفرش به علت چهره‌های علمی و سیاسی آن در کشور شناخته شده است گفت: دانشگاه تفرش، نماد وحدت سه شهر تفرش، فراهان و آشتیان است و می تواند محل حضور و مشارکت نخبگان این مطقه برای توسعه استان مرکزی باشد.

وزیر علوم با بیان اینکه این سه شهر مهد دانشمندان، تاریخ‌نگاران، سیاستمداران، علما و فیلسوفان بزرگی است، ادامه داد: آنچه موجب درخشش نام این شهرها شده، سرمایه‌های نمادینی است که از این مناطق برخواسته و مایه افتخار ایران شده‌اند.

وی افزود: وزن علمی افراد هئت ممیزه دانشگاه افراد بسیار بالا و در حد دانشگاه‌های برتر کشور است و اعضای هئیت علمی باید تلاش علمی و پژوهشی زیادی از خود نشان دهند تا مجوز ارتقای مرتبه از این هیئت بگیرند.

وی در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه اعضای هیئت علمی در کنار آموزش و شاگردپروری به مباحث پژوهش و فناوری توجه کافی داشته باشند گفت: برای اینکه نوآوری و خلاقیت علمی در کشور رونق بگیرد باید قانون مالکیت فکری تصویب شود و بیمه فعالیت‌های پژوهشی هم نهادینه شود.

وزیر علوم از تلاش‌های مدیران سابق دانشگاه تفرش و مدیران دانشگاه‌های اراک و صنعتی امیرکبیر به علت همکاری‌های خود با دانشگاه تفرش قدردانی کرد.

در ادامه این نشست دکتر سهیل واشقانی به عنوان سرپرست دانشگاه تفرش معرفی و از خدمات حمیدرضا صبا رئیس سابق این دانشگاه تجلیل شد.

شایان ذکر است؛ دکتر زلفی‌گل شامگاه شنبه بیست و هفت فروردین با حضور در منزل معلم کلاس اول خود “آقای حسین تفرشی” به مقام اولین آموزگار خود ادای احترام نموده و از تلاش‌های ایشان تشکر و قدردانی کرد.