شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
ایجاد پنجره واحد خدمات دانشگاهی تصویب شد | براساس تصویب

سه شنبه، ۲۴ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۲۰۲۰۲۲-۱۱-۱۵دانش براساس تصویب کمیته توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی وزارت علوم «پنجره واحد خدمات دانشگاهی» ایجاد می شود و تمامی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی تابعه خدمات الکترونیکی خود را از طریق اتصال به این پنجره به متقاضیان ارائه خواهند کرد. – براساس […]

سه شنبه، ۲۴ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۲۰۲۰۲۲-۱۱-۱۵دانش

– براساس تصویب کمیته توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی وزارت علوم پنجره واحد خدمات دانشگاهی ایجاد می شود و تمامی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی تابعه خدمات الکترونیکی خود را از طریق اتصال به این پنجره به متقاضیان ارائه خواهند کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، جلسه کمیته توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، دکتر خطیبی معاون اداری و مالی و مدیریت منابع، دکتر عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، دکتر زاهدی مدیرکل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی و اعضای این کمیته برگزار شد.

در این نشست پس از بررسی و تبیین تکالیف ابلاغی دولت در خصوص ایجاد پنجره خدمات هوشمند دستگاه های اجرایی موضوع بند و تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ کل کشور و به منظور تسهیل ارائه خدمات الکترونیکی به جامعه آموزش عالی مصوب شد: پنجره واحد خدمات دانشگاهی ایجاد شود و تمامی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی تابعه

آخرین اخبار سرویس:

ایجاد پنجره واحد خدمات دانشگاهی تصویب شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.