جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
بازدید از طرح‌های نوآورانه شرکت‌های دانش‌بنیان و افتتاح پردیس صنعت و فناوری فراتک

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در پایان اجلاس روسای پارک‌های علم و فناوری کشور، ضمن بازدید از طرح‌های نوآورانه شرکت‌های دانش‌بنیان و افتتاح پردیس صنعت و نوآوری فراتک گفت: نقش بخش خصوصی در اقتصاد دانش‌بنیان و مقاومتی بی‌بدیل است. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خیرالدین در حاشیه افتتاح و بازدید از […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خیرالدین در حاشیه افتتاح و بازدید از پردیس صنعتی و فناوری فراتک، ضمن تاکید بر نقش بی بدیل و اساسی بخش خصوصی در اقتصاد مقاومتی، لزوم ورود جدی این بخش به اقتصاد دانش بنیان را ضروری عنوان کرد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری، ایجاد یک زنجیره تامین که در نهایت منجر به بومی‌سازی و استقلال بخش‌های اساسی صنعت کشور شود را دورنمای بخش خصوصی در اقتصاد دانش بنیان معرفی کرد.

وی اظهار داشت: بر این اساس، حمایت از ایده‌ها، ساخت، تولید و تجاری‌سازی محصولات فناورانه و دانش‌بنیان توسط بخش خصوصی، ضمن اینکه سبب نوآوری و همگام شدن صنعت کشور با رقبای خارجی خواهد شد، استقلال ایران اسلامی را نیز به ارمغان خواهد آورد.

گزارشی از روند برگزاری اجلاس روسای پارک‌های علم و فناوری کشور

دکتر خیرالدین ضمن قدردانی از میزبانی پارک علم و فناوری فارس گفت: طی روزهای ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت‌ماه که روسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور در شیراز حضور داشتند، مباحث مختلف پارک‌های علم و فناوری، هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی با اشاره به حضور چهار معاون وزیر از وزارتخانه‌های صمت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی و امور خارجه اظهار داشت: این تعاملات و استمرار آن قطعاً موجب رفع مسائل و مشکلات پارک‌های علم و فناوری و تسهیل و توسعه فعالیت‌های فناورانه در کشور خواهد شد.

گفتنی است؛ در حاشیه این نشست، از طرح‌های برتر گرنت فناوری و پارک‌های برتر و فعال در اجرای این طرح تجلیل شد.

همچنین نمایشگاه دستاوردهای گرنت فناوری متشکل از پارک علم و فناوری فارس، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، سمنان، مرکزی و شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان برگزار شد.

دکتر امین‌رضا ذوالقدر رئیس پارک علم و فناوری فارس با بیان اینکه در نمایشگاه دستاوردهای گرنت فناوری از هر پارک ۵ دستاورد به نمایش گذاشته شد و از بین آنها بهترین دستاورد به عنوان طرح برتر برگزیده شد، گفت: در مجموع ۶ طرح به عنوان طرح اول برگزیده و از سه پارک برتر شامل فارس، خراسان رضوی و مرکزی که مجری طرح گرنت در پارک‌های مختلف بودند تقدیر شدند.

ذوالقدر با بیان اینکه در حاشیه این نشست اختتامیه جشنواره فناوری شیراز نیز برگزار شد، گفت: این جشنواره با رقابت ۴۵ تیم برگزار شده بود و ۱۰ طرح برگزیده انتخاب شده بودند که در مرحله نهایی با اجرای دمو شو، برگزیدگان به دفاع از طرح‌های خود پرداختند و در نهایت ۳ تیم برتر معرفی و تجلیل شدند.

وی با بیان اینکه در حاشیه این نشست نمایشگاه محصولات و دستاوردهای کشاورزی نیز برپا شد، گفت: شرکت‌هایی که در نمایشگاه‌های ذکر شده حضور داشتند، در حوزه فناوری اطلاعات، فناوری‌های زیستی، کشاورزی، نفت و گاز و پتروشیمی فعالیت داشتند.

رئیس پارک علم و فناوری فارس با اشاره به بازدید از دره فناوری شیراز و پردیس فناوری و نوآوری در محل دانشگاه شیراز، افزود: در این بازدید آزمایشگاه تخصصی شیمی و مواد نیز افتتاح شد.